User:BrittneyMohammed953

From myFMbutler wiki
Jump to: navigation, search

Hos oss vil du finne informasjon om kredittkort og forbrukslån, samt gode sparetips og artikler som omhandler økonomi generelt. Vi legger jevnlig ut nye artikler for å holde deg oppdatert på disse emnene og håper at du vil finne mye nyttig informasjon på nettsidene våre.


sammenlign kredittkort har blitt en av de vanligste formene for å ta og betale for varer og tjenester i butikker og på internett. Derfor er det også flere av de kriminelle som går veien til å stjele dine kredittkort for å kunne få store gevinster til seg selv. Det skjer også veldig raskt. Blir kortet ditt stjålet eller skimmet i Norge kan fort opplysningene og stripen på kortet bli kopiert og sendt over til asiatiske land og blir videre brukt opp ved å handle for dem der.

Når du har bestilt ditt første beste kredittkort så vil du merke at det skiller seg litt ut fra andre bankkort som du kan ha. Det er ikke noe bilde på baksiden og kun et felt for din underskrift og kortets CVC kode. Underskriftsdelen er som regel akkurat lang nok om du har et vanlig navn, men du må bruke noen initialer om du har et langt navn. http://www.finndittkredittkort.com For en tid tilbake så gikk det er program på tv som het «Millionær i forkledning». Selve programmet gikk ut på at folk som hadde lykkes og blitt velstående dro til mindre velstående forsteder og bydeler for å finne noen de kunne hjelpe. På denne måten kunne de gi litt tilbake til samfunnet som har hjulpet dem dit de er kommet i dag.

Personal tools